ORIGEN: Terra Alta
CELLER: Agrícola Sant Josep
ELABORACIÓ : Elaborat de manera tradicional i respectuosa amb el medi ambient. Un cop s'obté el punt òptim de maduració del raïm, es realitza la verema (per separat). La fermentació dura 10 dies i es controla la temperatura entre 24 i 28ºC.
Es tracta d'un vi negre jove afruitat i agradable. De postgust llarg i tanicitat suau.
Varietats : Garnatxa i Syrah
Graduació : 14º
Temperatura de servei : entre 14 i 16ºC
ORIGEN : DO Rioja
CELLER : Bodegas Ramón Bilbao, SA
VARIETAT : Ull de llebre
ELABORACIÓ : Seguiment durant tot el cicle de cada parcel·la i en la recol·lecció en el moment òptim de cadascuna d'elles. Un altre dels punts claus és la fermentació per separat de cada pagament i l'acoblament final dels vins abans de la criança i en cada un dels trasbalsos.
DESCRIPCIÓ : Bon vi de caràcter clàssic i amb una gran regularitat.
Molt agradable, fàcil de beure.
Graduació : 13,5º
Temperatura de servei : entre 16 i 18ºC.
ORIGEN: DO Penedès
CELLER: Can Ràfols dels Caus
DESCRIPCIÓ: Vi negre conreat sense insecticides o herbicides d'origen químic, i en terra argilosa i calcària. Tots els raïms són agafades a mà. Petit Caus negre és un vi sumptuós i especiat, totalment sec i molt equilibrat.
Varietats: Merlot, Syrah i Cabernet Franc.
Temperatura de servei: Consumir a temperatura ambient, tot i que a l'estiu pot refrescar lleugerament.
Graduació: 12,5º