Notícies

Mercat Medieval de Vic

06 desembre, 2019

Els carrers del centre històric de Vic tornen a l'època medieval. Durant aquests dies, la ciutat es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes.

Més informació

Fira del Avet - Espinelves

30 novembre, 2019

És una de les fires de Nadal més singulars de Catalunya. Es desenvolupa en un poble de pessebre, de carrers i cases ben cuidades, on encara es pot sentir l’olor dels pobles d’abans a l’hivern, de llenya cremada a la llar de foc, envoltat de camps i frondosos boscos, que acull al visitant com si es tractés d’un veí més.
 

Més informació

Setmana de la Ciència 2019

15 novembre, 2019

Properament se celebrarà una nova edició de la Setmana de la Ciència, organitzada per Meteovilatorta i dins el programa Viu el parc, de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, amb tallers pensats bàsicament pel públic infantil i amb activitats programades. Veniu a gaudir-ne!

Més informació

Concert de Nadal

23 desembre, 2018

La Flama de Farners dirigida per Jordi Molina serà l’encarregada de fer el 26è Concert de Nadal de l’Agrupació Sardanista. Diumenge 23 de desembre, a les 6 de la tarda al Saló Catalunya.

La primera part de l’acte s’interpretaran sardanes escollides especialment per a l’ocasió i la segona serà dedicada a la música tradicional catalana. Com és habitual es farà el sorteig  d’una panera de Nadal i d’un pernil entre els socis que resolguin el joc de mots encreuats que reben a casa seva, juntament amb la invitació per assistir a l’acte.

Més informació

Fira Guilleries

13 octubre, 2018

Fira Guilleries neix a Sant Hilari l’any 2016, amb la intenció de donar a conèixer i posar en valor el territori de les Guilleries, i tot allò que pot oferir.

Més informació

Whatsapp Canal

03 juliol, 2018

Entra al nostre canal, on t'informarem de les nostres activitats, promocions, el menú diàriament, ... per que no et perdis res !!!.
Simplement des del teu telefon mòbil clicant sobre l'icona de Whatsapp.

Més informació

Mos del Tupí

26 maig, 2018

El Mos del Tupí és l’espai de trobada de la cuina i de la terrissa a la Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta.

Aquí hi trobareu una selecció de tastets de cuina preparats pels restauradors de Sant Julià i Vilalleons. Una bona oportunitat per poder assaborir la cuina tradicional feta i servida en terrissa, i una excel·lent manera de fer l’aperitiu i obrir la gana.

I per dinar i sopar, si voleu seguir gaudint de la cuina vilatortina,podeu visitar i menjar en algun dels excel·lents restaurants del poble

Més informació

10a Fira del Tupí 2018

26 maig, 2018

La Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”,es celebra el quart cap de setmana de maig a Sant Julià de Vilatorta. Enguany tindrà lloc el 26 i 27 de maig de 2018 i aquest any arriba  a la 10a edició.

Més informació

Mercat del Ram 2018

23 mar, 2018

PROPERA EDICIÓ: 23, 24 i 25 de març de 2018

Del 23 al 25 de març la ciutat de Vic té la seva cita anual amb el Mercat del Ram, un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i un ampli espai destinat a la gastronomia

Més informació

Fira del Tupí 2017

26 maig, 2017
L’actor i humorista David Olivares serà el president d’honor de la Fira i l'encarregat de trencar del Tupí inaugural. Ell és el protagonista de la falca publicitària per promocionar la fira que sentireu per Rac1. A més, la Fira comptarà amb la presència del Conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, el Sr. Jordi Baiget.Més informació

Caramelles del Roser 2017

14 abril, 2017
Sant Julià de Vilatorta,bressol de caramelles
Sant Julià de Vilatorta viu un fenomen de voluntat col·lectiva des de fa més de 425 anys: Les Caramelles del Roser.
Les caramelles són un costum estès arreu de Catalunya. Quan s’inicià l’interès per recollir i estudiar la cultura popular a mitjans del segle XIX tots els folkloristes fan descripcions força detallades de les caramelles en diferents pobles dels Països Catalans. Tot i la diversitat de detalls que s’hi observen, hi ha uns trets comuns que les defineixen:
Les caramelles són un cant de salutació pasqual fet per una colla de cantaires pels carrers i masies d’una població; solen tenir també caràcter de celebració de primavera i de galanteig a les noies casadores; els cantaires van abillats de manera tradicional i festiva i acompanyats, encara que no sempre, d’un grup instrumental, com a recompensa se’ls obsequia amb queviures o diners.Més informació